PROJECT: ADDITIONS | RENOVATIONS | SITE IMPROVEMENTS

Challenge: The original building was built in the late 1950s and material had to be located to match seamlessly. The facility remained fully operational during construction and special scheduling requirements were accommodated.

LOCATION:

Franklin Lakes, NJ
 

ARCHITECT:

Nick Tsapatsaris and Associates

SCOPE OF WORK:
Expanded North Chapel | Modern Technologies | New First Floor Men's and Women's Facilities | New Entrance | Front Courtyard | Special Winter Air Conditioning System

2020-04-13_9-43-08
Photo Jul 11, 9 47 17 PM
Photo Jul 11, 9 48 04 PM
2014-05-10 08.28.17
2014-05-06 16.49.27
Photo Apr 10, 1 10 36 PM
Photo Mar 28, 11 03 31 AM
Photo Mar 22, 11 34 41 AM
Photo Jan 02, 9 04 08 AM
Photo Mar 05, 11 54 04 AM
Photo Jan 02, 9 04 18 AM
2013-12-13 10.41.46
2013-12-31 09.54.55
2014-02-05 10.29.18
2013-12-11 10.44.04
2014-05-10 08.28.43
2014-05-06 16.49.28
2013-12-11 10.43.54
2013-12-31 09.54.45
Photo Feb 25, 12 05 07 PM
Photo Dec 11, 10 44 04 AM
Photo Dec 07, 11 04 47 AM (1)
Photo Feb 25, 12 05 03 PM
Photo Mar 22, 11 34 51 AM
Photo Dec 31, 9 55 01 AM
Photo Jan 02, 9 03 51 AM
Photo Feb 05, 12 08 30 PM

2021